Josep Pujol Casas

Sant Celoni · Vallès Oriental

Ctra. Vella, 131, 08470 Sant Celoni, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesJosep Pujol Casas és una fusteria amb una gran reputació a Sant Celoni. Situada a Ctra. Vella, 131, aquesta fusteria és coneguda per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Amb anys d’experiència en el sector, Josep Pujol Casas s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva dedicació i professionalitat. Amb un equip de fusters qualificats i amb un alt nivell de coneixement en el treball de la fusta, aquesta fusteria garanteix resultats de qualitat i duradors.

Els clients de Josep Pujol Casas l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els serveis prestats. La seva atenció al detall i l’atenció personalitzada que ofereixen fan que cada client se senti especial.

Si busques un fuster a Sant Celoni, Josep Pujol Casas és la millor opció. Amb un ampli coneixement en el sector, aquesta fusteria et garantirà uns resultats impecables i a mida. No dubtis a contactar amb ells per a qualsevol projecte de treball de la fusta que tinguis en ment.Enviar per WhatsApp

Josep Pujol Casas fuster a Sant Celoni · Vallès Oriental