FITÓ I FILLS, SA

Sant Celoni · Vallès Oriental

Carrer Enric Granados, 35, 08470 Sant Celoni, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 3 resenyesFITÓ I FILLS, SA és una fusteria de confiança situada al Carrer Enric Granados, 35, a Sant Celoni, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Vallès Oriental, aquesta empresa familiar porta més de 30 anys dedicant-se al món de la fusteria, oferint als seus clients un servei de qualitat i professionalitat.

Els clients de FITÓ I FILLS, SA han valorat positivament l’experiència amb aquesta fusteria, atorgant-li una nota de 3,7 sobre un total de 3 ressenyes. Aquestes opinions positives provenen de persones que han rebut un servei personalitzat i de confiança, així com de treballs ben acabats i de gran qualitat.

Amb una àmplia experiència en el sector, el personal de FITÓ I FILLS, SA posseeix els coneixements i les habilitats necessàries per satisfer les necessitats dels seus clients, ja siguin grans empreses o particulars. La seva passió per la fusteria, acompanyada d’un equipament modern i de les darreres tecnologies, garanteixen un resultat excel·lent en tots els treballs realitzats.

La fusteria FITÓ I FILLS, SA destaca per la seva atenció personalitzada, adaptant-se sempre als gustos i les necessitats dels seus clients. Sigui quina sigui la tasca encomanada, des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues, aquesta fusteria ofereix solucions a mida per a cada projecte.

Si busques un fuster de confiança a Sant Celoni, FITÓ I FILLS, SA és la millor opció. Amb una ubicació accessible i una reputació excel·lent, aquesta fusteria t’ofereix un servei professional i personalitzat per a tots els teus projectes de fusteria. No dubtis en contactar-los per a més informació o per demanar un pressupost sense compromís.Enviar per WhatsApp

FITÓ I FILLS, SA fuster a Sant Celoni · Vallès Oriental