Fusteria Fontané

Sant Antoni de Vilamajor · Vallès Oriental

Carrer de Freixeneda, 51, 08459 Sant Antoni de Vilamajor, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Fontané és una fusteria situada al Carrer de Freixeneda, 51, a Sant Antoni de Vilamajor, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Oriental, dins la província de Barcelona.

Amb una valoració de 3,5 sobre un total de 2 reviews, Fusteria Fontané és un referent en el seu sector a Sant Antoni de Vilamajor. Els seus clients destaquen la qualitat dels seus treballs i la professionalitat amb la qual són realitzats.

Especialitzats en fusteria, Fusteria Fontané ofereix serveis de gran qualitat als seus clients. Amb anys d’experiència en el sector, el seu equip de professionals està format per experts en tot tipus de treballs de fusta.

La fusteria es troba en una ubicació cèntrica, a prop dels principals accessos de la localitat. Això permet als clients arribar-hi de manera fàcil i còmoda.

Fusteria Fontané destaca per la seva atenció personalitzada i el tracte proper amb els clients. Els professionals de la fusteria treballen de la mà dels seus clients, escoltant les seves necessitats i oferint solucions adaptades a cada cas.

Amb un equipament modern i un ampli coneixement en les últimes tendències en fusteria, Fusteria Fontané és capaç de satisfer les demandes més exigents dels seus clients. La seva experiència i professionalitat es tradueixen en treballs de qualitat, amb detalls fets a mida i acuradament acabats.

Si busques un fuster a Sant Antoni de Vilamajor, Fusteria Fontané és la millor opció. Amb una trajectòria impecable i un gran nombre de clients satisfets, aquesta fusteria és referent en el sector. Confia en els seus professionals i no et decebràs.Enviar per WhatsApp

Fusteria Fontané fuster a Sant Antoni de Vilamajor · Vallès Oriental