Fusteria Bataller i Camps

Sant Antoni de Vilamajor · Vallès Oriental

Av. Alfons I, 36, 08459 Sant Antoni de Vilamajor, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFusteria Bataller i Camps és una fusteria situada a Sant Antoni de Vilamajor, concretament a l’Avinguda Alfons I, 36. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona.

Aquesta fusteria, amb anys d’experiència en el sector, ofereix serveis de fusteria de qualitat per a tota la zona de Sant Antoni de Vilamajor. Els seus clients, que han valorat el seu treball amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, destaquen la seva professionalitat i el tracte proper que reben.

Amb un equip de professionals qualificats i amb un ampli coneixement del món de la fusta, Fusteria Bataller i Camps és capaç de realitzar tot tipus de treballs i projectes en fusta, des de mobles a mida fins a portes i finestres.

La seva pàgina web http://www.fusteriabataller.cat/ és una eina útil per a tots aquells que vulguin conèixer més sobre els seus serveis i veure alguns dels treballs que han realitzat.

Si busques un fuster de confiança a Sant Antoni de Vilamajor, no dubtis a contactar amb Fusteria Bataller i Camps. Et garantim un servei de qualitat i un tracte personalitzat per a tots els teus projectes en fusta.Enviar per WhatsApp

Fusteria Bataller i Camps fuster a Sant Antoni de Vilamajor · Vallès Oriental