Carpinteria – Ebanisteria Luis Serrano Fuentes, S.L.

Montornés del Vallés · Vallès Oriental

08170 Montornés del Vallés, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,9 Estrelles | Sobre 15 resenyesCarpinteria – Ebanisteria Luis Serrano Fuentes, S.L. és una fusteria amb una llarga experiència en el sector. Situada a Montornés del Vallés, Barcelona, aquest negoci és conegut per la seva dedicació i professionalitat.

Amb un equip de treball qualificat i amb una gran passió per la fusta, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat i personalitzat als seus clients. El seu principal objectiu és satisfer les necessitats i desitjos dels seus clients i superar les seves expectatives.

Carpinteria – Ebanisteria Luis Serrano Fuentes, S.L. ha rebut una alta valoració dels seus clients, amb una nota de 3,9 sobre un total de 15 reviews. Aquesta puntuació demostra la confiança i la satisfacció dels clients amb els seus serveis i productes.

Si busques un fuster a Montornés del Vallés, aquesta és la millor opció. Amb una àmplia gamma de productes i serveis, aquesta fusteria pot satisfer les teves necessitats tant si busques mobles a mida com si necessites altres treballs de fusteria.

No dubtis a visitar la seva web https://carpinterialuisserrano.com/ per obtenir més informació sobre els seus serveis i per contactar amb ells. Carpinteria – Ebanisteria Luis Serrano Fuentes, S.L. està a la teva disposició per ajudar-te a convertir els teus somnis en realitat.Enviar per WhatsApp

Carpinteria - Ebanisteria Luis Serrano Fuentes, S.L. fuster a Montornés del Vallés · Vallès Oriental