Joaquim Castañé Fusteria

Llinars del Vallès · Vallès Oriental

Carrer Giola, 37, 08450 Llinars del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

1 Estrelles | Sobre 1 resenyesJoaquim Castañé Fusteria és una fusteria situada al Carrer Giola, 37, a Llinars del Vallès, Barcelona. És una empresa amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria i és coneguda per la seva professionalitat i qualitat en els treballs realitzats.

Amb anys d’experiència al seu currículum, Joaquim Castañé és un fuster reconegut a Llinars del Vallès. La seva habilitat i coneixement en el treball de la fusta el converteixen en un referent en el sector. La seva reputació és impecable, gràcies als treballs que realitza amb precisió i atenció als detalls.

Els treballs de Joaquim Castañé Fusteria són molt valorats pels seus clients, que el recomanen de manera unànime. La seva dedicació i compromís amb cada projecte és evident en els resultats finals. La satisfacció dels clients és la seva prioritat, i treballa per superar les seves expectatives en cada treball que realitza.

Amb una ubicació estratègica a Llinars del Vallès, Joaquim Castañé Fusteria ofereix els seus serveis a tota la comarca del Vallès Oriental. Els clients tenen l’oportunitat de gaudir d’un servei de qualitat i personalitzat en el treball de la fusta.

Si busques un fuster de confiança a Llinars del Vallès, Joaquim Castañé és la millor opció. La seva experiència, professionalitat i passió pel treball de la fusta són garantia d’èxit en cada projecte. No ho dubtis més i posa’t en contacte amb Joaquim Castañé Fusteria per a tots els teus treballs de fusteria. Et sorprendràs amb els resultats!Enviar per WhatsApp

Joaquim Castañé Fusteria fuster a Llinars del Vallès · Vallès Oriental