Fusteria Andreu Torner

Lliçà de Vall · Vallès Oriental

Carrer Pompeu Fabra, 5, 08187 Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesFusteria Andreu Torner és una fusteria situada al Carrer Pompeu Fabra, 5, a Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Lliçà de Vall, dins la comarca del Vallès Oriental, aquesta fusteria és un referent per a tots aquells que busquen serveis de fusteria de qualitat a la zona.

Amb anys d’experiència en el sector, Andreu Torner és un autèntic professional i expert en tot allò relacionat amb la fusta. La seva dedicació i passió pel seu treball es reflecteixen en cada projecte que realitza. Des de petits treballs de fusteria fins a grans projectes de restauració de mobles antics, Andreu Torner ofereix una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats dels seus clients.

Els seus clients valoren molt positivament la qualitat dels seus treballs, la seva atenció personalitzada i el tracte proper que ofereix. Amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, és evident que Fusteria Andreu Torner és una elecció segura i de confiança per a qualsevol projecte de fusteria a Lliçà de Vall.

En aquesta fusteria, la qualitat és una prioritat. Andreu Torner utilitza materials de primera qualitat per garantir la durabilitat i resistència de cada peça que confecciona. Això, juntament amb la seva gran habilitat i coneixement dels diferents tipus de fusta, permet aconseguir resultats impecables i satisfactoris per als seus clients.

Si buscau un fuster a Lliçà de Vall, no dubteu a visitar Fusteria Andreu Torner. Amb el seu compromís amb la qualitat i el seu tracte amable i professional, segur que trobareu la solució perfecta per a les vostres necessitats de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Andreu Torner fuster a Lliçà de Vall · Vallès Oriental