Carpintería Amores

Lliçà de Vall · Vallès Oriental

Av. de Catalunya, 16, 08185 Lliçà de Vall, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 4 resenyesCarpintería Amores és una fusteria situada a Lliçà de Vall, una localitat encantadora de la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a l’Av. de Catalunya, 16, és un punt de referència per a tots aquells que busquen un fuster qualificat i amb experiència.

Els clients de Carpintería Amores han destacat la seva excel·lència i professionalitat, atorgant-li una nota de 5 sobre un total de 4 opinions. Aquestes valoracions reflecteixen la satisfacció dels clients amb la qualitat dels treballs realitzats i el servei personalitzat que ofereixen.

El personal de Carpintería Amores és amable, atent i està compromès amb l’entrega de resultats impecables. Ja sigui per a la fabricació de mobles a mida o per a qualsevol altre projecte de fusteria, aquesta fusteria és la millor opció a Lliçà de Vall.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpintería Amores destaca per la seva gran habilitat en el treball de la fusta i la seva capacitat per adaptar-se a les necessitats i gustos dels clients. Si busques un fuster de confiança que ofereixi resultats de qualitat, Carpintería Amores és la millor elecció.Enviar per WhatsApp

Carpintería Amores fuster a Lliçà de Vall · Vallès Oriental