Carpintería José Ortega

Les Franqueses del Vallès · Osona

Carrer Noruega, 5 08520 Les Franqueses del Vallès Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpintería José Ortega és una fusteria ubicada al Carrer Noruega, 7 a Can Baldich, Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria és reconeguda per la seva professionalitat i dedicació a l’ofici.

José Ortega, el propietari, és un fuster apassionat pel seu treball i això es reflecteix en cada projecte que realitza. Amb una atenció meticulosa als detalls, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat i personalitzat per satisfer les necessitats de cada client.

Els clients de Carpintería José Ortega valoren positivament el seu treball, atorgant-li una puntuació perfecta de 5 estrelles en les seves opinions. Això demostra la seva excel·lència en el sector i la seva capacitat per satisfer les expectatives dels clients.

Si busques un fuster a Can Baldich, no dubtis en contactar amb Carpintería José Ortega. Amb el seu coneixement i experiència, et garantiran resultats excepcionals en tots els teus projectes de fusteria.

Per obtenir més informació sobre els serveis que ofereixen i per veure alguns dels seus treballs realitzats, pots visitar la seva pàgina web a http://www.carpinteriajoseortega.com/es/noticias/.Enviar per WhatsApp

Carpintería José Ortega fuster a Les Franqueses del Vallès · Osona