Carpintería 30

La Llagosta · Vallès Oriental

Carrer de Josep Montserrat, 29, 08120 La Llagosta, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 6 resenyesCarpintería 30 és una fusteria situada al Carrer de Josep Montserrat, 29, a La Llagosta, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona.

Amb una valoració de 3,5 estrelles sobre 6 reviews, Carpintería 30 s’ha guanyat una reputació positiva entre els seus clients. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat a La Llagosta i les seves voltants.

Els professionals de Carpintería 30 treballen amb destresa i dedicació per satisfer les necessitats dels seus clients. Amb un ampli coneixement de la fusta i de les tècniques de carpinteria, aquests experts saben com realitzar treballs personalitzats i de gran qualitat.

L’equip de Carpintería 30 està format per professionals amb una gran passió pel seu ofici. Tenen en compte els detalls i no escatimen esforços per aconseguir resultats impecables. La fusteria està equipada amb les millors eines i maquinària per garantir un acabat perfecte en cada treball.

Carpintería 30 és un referent a La Llagosta quan es tracta de treballs de fusteria. Els seus clients confien en la seva experiència i professionalitat per aconseguir peces úniques i duradores. Ja sigui per a mobles a mida, portes, finestres o altres treballs de fusta, aquesta fusteria ofereix solucions adaptades a les necessitats i gustos de cada client.

Si busques una fusteria de confiança a La Llagosta, Carpintería 30 és la millor opció. Amb una ubicació cèntrica i un equip professional qualificat, ofereixen un servei personalitzat i de qualitat que no et decebrà. Confia en Carpintería 30 per a tots els teus treballs de fusteria i gaudeix de resultats excepcionals.Enviar per WhatsApp

Carpintería 30 fuster a La Llagosta · Vallès Oriental