kiwi estudi-taller sccl

Granollers · Vallès Oriental

Carrer Vallès, 3, 08520, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 5 resenyesKiwi estudi-taller sccl és una fusteria ubicada al Carrer Vallès, 3, a Granollers, a la comarca del Vallès Oriental. Amb una localització cèntrica a Barcelona, aquesta fusteria destaca per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Els clients de Kiwi estudi-taller sccl han valorat aquesta fusteria amb una puntuació perfecta de 5 sobre 5 en les seves valoracions. Aquestes excel·lents opinions són un reflex de la dedicació i el compromís que ofereixen en cada projecte.

A Kiwi estudi-taller sccl, el seu equip de professionals qualificats treballa minuciosament en cada detall, utilitzant tècniques tradicionals i materials de primera qualitat. Aquesta combinació permet obtenir resultats impecables i duradors.

Si estàs buscant un fuster a Granollers, no dubtis a posar-te en contacte amb Kiwi estudi-taller sccl. Amb la seva experiència en el sector i la seva reputació impecable, et garantiran un servei de qualitat que superarà les teves expectatives.

No importa si necessites mobles a mida, portes, finestres o qualsevol altre treball de fusteria, Kiwi estudi-taller sccl està preparat per complir les teves necessitats. Contacta’ls avui mateix i descobreix com et poden ajudar a transformar el teu espai amb elegància i artesania. Visita el seu web a http://www.kiwiestudi.cat/ per obtenir més informació.Enviar per WhatsApp

kiwi estudi-taller sccl fuster a Granollers · Vallès Oriental