Fusteria Medina SL

Granollers · Vallès Oriental

08520, Carrer Vallès, 1, 08520 Granollers, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Medina SL és una fusteria familiar situada a Granollers, al cor de la comarca del Vallès Oriental. Amb una ubicació privilegiada al Carrer Vallès, 1, aquest negoci és una referència per als habitants de la zona que necessiten serveis de fusteria de qualitat.

Amb anys d’experiència en el sector, Fusteria Medina SL s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 2 opinions. Això demostra la dedicació i l’excel·lència en el servei que ofereix aquesta empresa.

El compromís de Fusteria Medina SL és oferir els millors productes i serveis als seus clients. Amb un equip de professionals qualificats i apassionats per la fusta, aquesta fusteria destaca per la seva atenció personalitzada i la seva gran varietat de productes de fusteria.

Si busques un fuster de confiança a Granollers, Fusteria Medina SL és la millor opció. El seu compromís amb la qualitat i la satisfacció dels clients és el que els ha convertit en un referent a la comarca del Vallès Oriental.

Per a més informació, pots visitar la seva pàgina web http://prapar.es/ on trobaràs tota la informació necessària per contactar amb ells i sol·licitar els teus serveis de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Medina SL fuster a Granollers · Vallès Oriental