Carpintería Montanyà

Granollers · Vallès Oriental

Carrer de Can Cabanyes, 95, 08403 Granollers, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 7 resenyesCarpintería Montanyà és una fusteria situada al Carrer de Can Cabanyes, 95, a Granollers, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Oriental, dins la província de Barcelona. Aquesta fusteria té una gran reputació entre els seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 7 ressenyes.

Carpintería Montanyà és una empresa familiar amb anys d’experiència en el sector de la fusteria. El seu equip està format per professionals qualificats i apassionats pel seu treball. Aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat i atenció personalitzada als seus clients.

Amb la seva ubicació privilegiada a Granollers, aquesta fusteria és un referent per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a la zona. Els seus clients confien plenament en l’expertesa i professionalitat de Carpintería Montanyà per satisfer les seves necessitats en termes de mobiliari i treballs de fusta en general.

La fusteria Carpintería Montanyà destaca per la seva capacitat per adaptar-se a les necessitats específiques de cada client. Gràcies a la seva experiència i habilitat, aquesta fusteria és capaç de realitzar treballs a mida, garantint així la satisfacció de cada client.

Els serveis de Carpintería Montanyà són reconeguts per la seva qualitat i professionalitat. El seu compromís amb el treball ben fet i l’atenció als detalls són valors que els diferencien de la competència.

Si busques un fuster a Granollers, Carpintería Montanyà és la millor opció. Amb la seva experiència, professionalitat i atenció personalitzada, aquesta fusteria et garantirà un resultat impecable en cada treball de fusteria. No dubtis a posar-te en contacte amb ells per a totes les teves necessitats de mobiliari i treballs de fusta.Enviar per WhatsApp

Carpintería Montanyà fuster a Granollers · Vallès Oriental