Carpintería del Tenes, S.A.

Granollers · Vallès Oriental

Pol. Ind. Radium, Carrer de Severo Ochoa, 79, 08403 Granollers, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Carpintería del Tenes, S.A. és una fusteria situada a Granollers, al Polígon Industrial Radium, al Carrer de Severo Ochoa, 79, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al cor del Vallès Oriental, aquesta empresa és coneguda per oferir serveis de fusteria de gran qualitat a tota la comarca.

Amb anys d’experiència en el sector, la Carpintería del Tenes, S.A. s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorada amb una nota de 2 sobre un total de 1 reviews. Aquesta puntuació reflecteix la satisfacció dels clients amb els serveis i productes que ofereix aquesta fusteria.

El personal de la Carpintería del Tenes, S.A. està format per professionals qualificats i amb una àmplia experiència en el treball de la fusta. Gràcies a això, ofereixen un servei de qualitat, adaptant-se sempre a les necessitats i expectatives del client. A més, utilitzen les últimes tecnologies i maquinària per garantir resultats òptims.

Aquesta fusteria destaca per la seva especialització en la fabricació de mobiliari a mida, tant per a habitatges com per a negocis. Els seus productes són de gran qualitat i s’adaptan perfectament a l’estil i les necessitats de cada client. A més, ofereixen un servei de instal·lació professional, assegurant que els seus productes encaixin a la perfecció a l’espai desitjat.

Si busques un fuster a Granollers, la Carpintería del Tenes, S.A. és la millor opció. Amb la seva experiència i professionalitat, aquesta fusteria et garantirà un treball ben fet i uns resultats sorprenents. No dubtis en contactar amb ells per a més informació o per a sol·licitar un pressupost personalitzat.Enviar per WhatsApp

Carpintería del Tenes, S.A. fuster a Granollers · Vallès Oriental