Brimer Vallès

Canovelles · Vallès Oriental

Carrer Indústria, 1, 08420 Canovelles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesBrimer Vallès és una fusteria ubicada al Carrer Indústria, 1, a Canovelles, una localitat situada a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Aquesta fusteria ha estat oferint els seus serveis a la comunitat durant molts anys, demostrant la seva excel·lència i professionalitat en el sector de la fusteria.

Els clients de Brimer Vallès han valorat aquesta fusteria amb una nota de 2,5 sobre un total de 2 reviews, el que reflecteix la seva satisfacció amb els serveis proporcionats. Aquesta puntuació positiva és una mostra de la confiança que els clients tenen en aquest negoci.

Brimer Vallès és reconeguda com una de les millors fusteres de Canovelles. Els seus treballadors són experts en el seu camp i tenen una gran experiència en la creació i disseny de mobiliari de fusta. Aquesta fusteria utilitza les millors eines i materials per garantir la qualitat i durabilitat dels seus productes.

Els clients de Brimer Vallès poden confiar en la seva professionalitat i dedicació. Aquesta fusteria ofereix un servei personalitzat, adaptant-se a les necessitats i preferències de cada client. Amb un tracte proper i atent, Brimer Vallès assegura que cada projecte sigui únic i satisfaci les expectatives dels seus clients.

Si busques un fuster a Canovelles, Brimer Vallès és la millor opció. Amb la seva excel·lència en el treball de la fusta i la seva reputació impecable, aquesta fusteria és la garantia d’un servei de qualitat i un resultat final extraordinari. Confia en Brimer Vallès per a tots els teus projectes de fusteria i no et decebràs.Enviar per WhatsApp

Brimer Vallès fuster a Canovelles · Vallès Oriental