V&J Disseny Fusteria

Caldes de Montbui · Vallès Oriental

Pol. Ind. El Pinatar, C/Marie Curie, 08140 Caldes de Montbui, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesV&J Disseny Fusteria és una empresa dedicada al treball de la fusta, situada a Caldes de Montbui, a la comarca del Vallès Oriental, a Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Polígon Industrial El Pinatar, concretament al carrer Marie Curie, és una de les fusteríes més reconegudes i valorades de la zona.

Amb una experiència de més de 10 anys en el sector, V&J Disseny Fusteria destaca per la seva professionalitat i qualitat en el treball realitzat. Els seus clients, que han valorat l’empresa amb una nota de 4,4 sobre un total de 7 reviews, destaquen la seva eficiència i atenció al detall.

V&J Disseny Fusteria ofereix un ampli ventall de serveis relacionats amb la fusteria a Caldes de Montbui. Des de la construcció de mobles a mida fins a la realització de reformes i treballs d’ebenisteria, l’empresa s’adapta a les necessitats i desitjos dels seus clients per oferir-los solucions personalitzades i de qualitat.

Amb els últims avanços tecnològics i l’ús de les millors eines i materials del mercat, V&J Disseny Fusteria garanteix acabats impecables i duradors en tots els seus treballs. A més, el seu equip de professionals qualificats i experimentats assegura un servei eficient i de confiança.

Si busques un fuster a Caldes de Montbui, V&J Disseny Fusteria és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i les seves grans instal·lacions, l’empresa et convida a visitar-los i descobrir totes les possibilitats que ofereixen. Amb un tracte proper i professional, el seu equip t’assessorarà en tot moment per trobar les millors solucions per a les teves necessitats en fusteria.

Confia en V&J Disseny Fusteria per a tots els teus projectes de fusta i obtindràs resultats excepcionals que superaran les teves expectatives.Enviar per WhatsApp

V&J Disseny Fusteria fuster a Caldes de Montbui · Vallès Oriental