Uni-3 de Palau

Caldes de Montbui · Vallès Oriental

Calle Barcelonés, 0 S/N (Pol Ind la Borda Caldes de Montbuí Barcelona ES 08140, 08140 Caldes de Montbui, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 6 resenyesUni-3 de Palau és una fusteria situada a Caldes de Montbui, al Vallès Oriental. Amb una ubicació cèntrica a la Calle Barcelonés, 0 S/N, aquesta empresa de fusteria destaca per la seva excel·lència en el món de la fusta.

Amb més de seixanta anys d’experiència en el sector, Uni-3 de Palau s’ha guanyat una excel·lent reputació. Els seus clients el qualifiquen amb una puntuació de 4,8 sobre 6 en les seves ressenyes.

La seva dedicació i professionalitat fan de Uni-3 de Palau una elecció segura per als seus clients. La seva pàgina web, http://www.uni-3.es/, ofereix informació completa sobre els seus serveis i projectes realitzats.

Aquesta fusteria està especialitzada en la creació de mobles a mida i treballs de fusteria en general. La seva qualitat artesanal i l’ús de les millors matèries primeres són els seus principals valors afegits.

Si busques un fuster a Caldes de Montbui, Uni-3 de Palau és la millor opció. Amb el seu to proper i formal, aquesta empresa t’ofereix un servei personalitzat i de confiança. No dubtis a contactar amb ells per aconseguir els millors resultats en els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Uni-3 de Palau fuster a Caldes de Montbui · Vallès Oriental