Carpinteria Caldes, S.L.

Caldes de Montbui · Vallès Oriental

Carrer de Velázquez, 25, 08140 Caldes de Montbui, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 9 resenyesCarpinteria Caldes, S.L. és una fusteria situada al Carrer de Velázquez, 25, a Caldes de Montbui, Barcelona. Aquest establiment és conegut a la localitat per la seva professionalitat i experiència en el sector de la fusteria.

Els clients de Carpinteria Caldes, S.L. han valorat positivament els seus serveis, atorgant-li una puntuació mitjana de 4,2 sobre un total de 9 opinions. Això demostra la satisfacció i la confiança que els seus clients han dipositat en aquesta fusteria.

Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Vallès Oriental, aquesta fusteria és una opció ideal per a tots aquells que busquin treballs de fusteria de qualitat a Caldes de Montbui.

En aquest establiment, es cuida cada detall i s’utilitzen materials de primera qualitat per aconseguir resultats impecables. Els professionals que treballen a Carpinteria Caldes, S.L. posseeixen una gran habilitat i coneixement en l’art de la fusteria, el que es tradueix en treballs acurats i amb un acabat perfecte.

Si busques un fuster a Caldes de Montbui, Carpinteria Caldes, S.L. és la millor opció. Amb anys d’experiència i un equip de professionals compromesos, aconseguiran satisfer les teves necessitats i expectatives en tots els treballs de fusteria.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Caldes, S.L. fuster a Caldes de Montbui · Vallès Oriental