Logística y Melamina S.L.

Bigues i Riells · Vallès Oriental

Polígono Industrial Can Barri, s/n, 08415 Bigues i Riells, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,9 Estrelles | Sobre 7 resenyesLogística y Melamina S.L. és una fusteria situada a Bigues i Riells, al Polígono Industrial Can Barri, s/n. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona.

Amb una valoració de 4,9 sobre 7 reviews, els clients de Logística y Melamina S.L. han quedat satisfets amb els seus serveis. Aquesta fusteria destaca per la seva professionalitat i eficiència.

Amb anys d’experiència en el sector, Logística y Melamina S.L. s’ha convertit en un referent a Bigues i Riells. Els seus treballs en fusta són impecables i la qualitat dels materials utilitzats és excel·lent.

El personal de la fusteria és amable i atent i està sempre disposat a ajudar els clients en tot moment. A més, oferim un tracte proper i personalitzat, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Logística y Melamina S.L. destaca per la seva puntualitat en les entregues i en el compliment dels terminis acordats. Sabem l’important que és per als nostres clients poder comptar amb el seu mobiliari o elements fets de fusta en els terminis establerts.

La fusteria Logística y Melamina S.L. treballa amb una gran varietat de materials i ofereix una àmplia gamma de productes. Des de mobles a mida fins a portes i finestres de fusta, tots els nostres treballs són realitzats amb cura i dedicació.

Si busques un fuster de confiança a Bigues i Riells, Logística y Melamina S.L. és la millor opció. Amb la seva excel·lent reputació i la satisfacció dels seus clients com a prioritat, aquesta fusteria és garantia de qualitat i professionalitat.Enviar per WhatsApp

Logística y Melamina S.L. fuster a Bigues i Riells · Vallès Oriental