Carpintería y Montajes Romaris

Viladecavalls · Vallès Occidental

Av. Barcelona, 2, 08232 Can Tries, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 22 resenyesCarpintería y Montajes Romaris és una fusteria situada a Can Trias, concretament a l’Av. Barcelona, 2, 08232. Aquest establiment ofereix els seus serveis a tota la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona.

Els clients d’aquesta fusteria han valorat molt positivament el seu treball, atorgant-li una nota de 5 sobre un total de 22 reviews. Això demostra la qualitat i la satisfacció que ofereixen en els seus treballs.

L’objectiu principal de Carpintería y Montajes Romaris és satisfer les necessitats dels seus clients, oferint-los solucions adaptades a les seves demandes. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria és capaç de realitzar treballs de fusteria de tot tipus, des de l’elaboració de mobles fins a la instal·lació de portes i finestres.

Si busques un fuster a Can Trias, Carpintería y Montajes Romaris és la millor opció. Amb un equip professional i compromès, aquest establiment et garantirà un servei de qualitat i personalitzat. No dubtis a visitar la seva pàgina web, https://www.montajesromaris.es/, per obtenir més informació o sol·licitar un pressupost sense compromís.

Confia en Carpintería y Montajes Romaris per als teus treballs de fusteria a Can Trias i no et decebràs. Els seus clients satisfets parlen per si sols.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Montajes Romaris fuster a Viladecavalls · Vallès Occidental