VALLÈS CARPINTERIA Y EBANISTERIA SL

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer de Valls, 78, 08223 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 5 resenyesVALLÈS CARPINTERIA Y EBANISTERIA SL és una fusteria que es troba en una ubicació privilegiada al Carrer de Valls, 78, a Terrassa, Barcelona. Aquest establiment, situat a la comarca del Vallès Occidental, és conegut per oferir un servei de qualitat als seus clients.

Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, VALLÈS CARPINTERIA Y EBANISTERIA SL s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota perfecta de 5 sobre un total de 5 reviews.

Els professionals d’aquesta fusteria destaquen per la seva habilitat i coneixement en el treball de la fusta. Amb cura i precisió, realitzen tot tipus de projectes fusters, des de la creació de mobles a mida fins a la reparació i restauració d’objectes de fusta.

La seva ubicació a Terrassa permet que els clients de la zona puguin gaudir d’un servei ràpid i eficient. Els professionals de VALLÈS CARPINTERIA Y EBANISTERIA SL treballen amb pasió per convertir els somnis dels clients en realitat, sempre amb un tracte proper i amable.

Si busques un fuster a Terrassa, confia en VALLÈS CARPINTERIA Y EBANISTERIA SL. La seva excel·lència en el treball de la fusta i la satisfacció dels seus clients avalen la seva reputació com a professionals de confiança.Enviar per WhatsApp

VALLÈS CARPINTERIA Y EBANISTERIA SL fuster a Terrassa · Vallès Occidental