PROINFUS – Carpintería y Mobiliario a Medida

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer de Foc, 5, nave 6, 08227 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,1 Estrelles | Sobre 10 resenyesPROINFUS és una fusteria amb una gran experiència en el sector a Terrassa. Especialitzats en la creació de mobiliari a mida, aquesta empresa destaca per la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs.

Ubicada al Carrer de Foc, 5, nave 6, 08227 Terrassa, Barcelona, PROINFUS és una opció perfecta per a aquells que busquen un fuster de confiança a la localitat de Terrassa, dins la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona.

Els clients que han confiat en PROINFUS han quedat més que satisfets amb els seus serveis. Amb una valoració de 4,1 sobre un total de 10 reviews, aquesta fusteria ha demostrat que està a l’altura de les expectatives dels seus clients. La seva reputació és un reflex de la seva dedicació i compromís amb cada projecte.

Si busques un fuster professional i de confiança a Terrassa, PROINFUS és la millor opció. La seva web, http://www.proinfus.es/, ofereix més informació sobre els seus serveis i treballs realitzats. No dubtis en contactar amb ells per aconseguir el mobiliari a mida que sempre has desitjat.Enviar per WhatsApp

PROINFUS - Carpintería y Mobiliario a Medida fuster a Terrassa · Vallès Occidental