Porblock

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer del Jiloca, 3, Nave 5, 08223 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 13 resenyesPorblock és una fusteria que es troba al Carrer del Jiloca, 3, Nave 5, 08223 Terrassa, Barcelona. És una empresa especialitzada en la fusteria i la creació de mobles a mida per a tota mena de clients.

Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Terrassa, dins la comarca del Vallès Occidental, Porblock ofereix els seus serveis fusters a tota la zona de Barcelona.

Els clients de Porblock han valorat l’empresa amb una nota de 4,5 sobre un total de 13 opinions, destacant la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs.

Amb anys d’experiència en el sector, Porblock posa a disposició dels seus clients un equip de professionals qualificats i amb un gran coneixement en l’art de la fusteria. Amb un tracte proper i amable, l’equip de Porblock treballa de manera minuciosa i amb dedicació per satisfer les necessitats de cada client.

Si busques un fuster a Terrassa, Porblock és la millor opció. No dubtis a visitar la seva web, https://porblock.com/, per obtenir més informació i descobrir els seus treballs realitzats. Confia en l’experiència i professionalitat de Porblock per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Porblock fuster a Terrassa · Vallès Occidental