MBM FUSTER

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer de Marinel·lo Bosch, 45, 08222 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 49 resenyesMBM FUSTER és una fusteria situada al Carrer de Marinel·lo Bosch, 45, a la localitat de Terrassa, al Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 4,8 sobre un total de 49 opinions.

A MBM FUSTER, el seu principal objectiu és oferir als seus clients un servei de qualitat i satisfacció. Amb una gran varietat de materials i acabats, aquesta fusteria destaca per la seva professionalitat i el seu compromís amb el treball ben fet.

La seva web, http://www.mbmfuster.com/, és el lloc ideal per conèixer més detalls sobre l’empresa i els seus serveis. A través d’aquesta plataforma, els clients poden sol·licitar pressupostos i rebre assessorament personalitzat per a les seves necessitats.

Amb un equip de professionals altament qualificats, MBM FUSTER ofereix solucions a mida per a tot tipus de projectes. Ja sigui per a una reforma integral o per a la construcció d’un nou moble, aquesta fusteria garanteix un resultat impecable i durador.

Amb una ubicació cèntrica i accessible a Terrassa, MBM FUSTER és la millor opció per a totes les necessitats fusteres. Amb una atenció propera però formal, aquesta empresa s’ha guanyat una excel·lent reputació en el sector i és la preferida pels clients exigents.Enviar per WhatsApp

MBM FUSTER fuster a Terrassa · Vallès Occidental