Jordi Abellò Carpintero Ebanista

Terrassa · Vallès Occidental

P. I. DE CAN PARELLADA, Carrer de Gèminis, 71, 08228 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesJordi Abellò Carpintero Ebanista és una reconeguda fusteria a Terrassa. Amb una ubicació privilegiada al P. I. de Can Parellada, al Carrer de Gèminis, 71, aquesta empresa compta amb una extensa experiència en el sector de la fusteria i ebanisteria.

Els seus clients valoren molt positivament la seva professionalitat i dedicació, atorgant-li una excel·lent puntuació de 5 sobre un total de 0 ressenyes. Aquesta alta valoració és fruit dels acabats impecables i de la qualitat dels seus treballs.

Jordi Abellò Carpintero Ebanista ofereix als seus clients solucions a mida per a totes les seves necessitats en fusteria. Des de mobles a mida fins a portes i finestres, passant per armaris i cuines, aquesta fusteria és capaç de satisfer les expectatives més exigents.

Amb una web intuitiva i fàcil d’usar, els clients poden contactar amb Jordi Abellò Carpintero Ebanista i sol·licitar un pressupost sense compromís. A més, el personal altament qualificat de l’empresa està sempre disposat a assessorar els clients i oferir-los les millors solucions per als seus projectes.

En resum, Jordi Abellò Carpintero Ebanista és la fusteria de confiança a Terrassa, amb una àmplia experiència en el sector i una reputació impecable.Enviar per WhatsApp

Jordi Abellò Carpintero Ebanista fuster a Terrassa · Vallès Occidental