Fusteria Casa Sanfeliu

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer Sagunt, 44, 08225 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesLa Fusteria Casa Sanfeliu és una empresa situada al Carrer Sagunt, 44, a Terrassa, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Vallès Occidental, aquesta fusteria ofereix els seus serveis a tota la localitat de Terrassa i les seves rodalies.

Amb anys d’experiència en el sector, la Fusteria Casa Sanfeliu s’ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews. Aquest reconeixement és fruit de la dedicació i professionalitat amb què treballen els seus fusters.

Amb un to proper però formal, aquesta fusteria destaca per la qualitat dels seus productes i serveis. Els seus fusters, amb un alt nivell de formació i coneixement del sector, són especialistes en tot tipus de treballs de fusteria. Des de la fabricació de mobiliari a mida, fins a la instal·lació de portes i finestres, passant per la restauració de mobles antics.

Si busques un fuster a Terrassa amb una gran reputació i un servei impecable, no dubtis en contactar amb la Fusteria Casa Sanfeliu. Estaran encantats d’atendre les teves necessitats i oferir-te solucions a mida.Enviar per WhatsApp

Fusteria Casa Sanfeliu fuster a Terrassa · Vallès Occidental