EBENISTERIA MONTCADA SL

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer de Galvani, 13, 08224 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesEBENISTERIA MONTCADA SL és una fusteria ubicada al Carrer de Galvani, 13, a Terrassa, Barcelona. Amb una situació privilegiada a la comarca del Vallès Occidental, aquesta empresa s’ha guanyat una excel·lent reputació entre els seus clients.

Els clients d’EBENISTERIA MONTCADA SL han valorat l’empresa amb una puntuació de 4,5 sobre un total de 2 ressenyes, demostrant així la seva satisfacció amb els serveis prestats.

Aquesta fusteria es caracteritza per la seva professionalitat i dedicació a l’art de la fusteria. Amb anys d’experiència, ofereix serveis d’alta qualitat i treballs a mida per satisfer les necessitats de cada client.

La seva web, http://ebenisteriamontcada.com/, ofereix informació detallada sobre els serveis i projectes realitzats per EBENISTERIA MONTCADA SL. A través d’aquesta plataforma, els clients poden conèixer millor l’empresa i posar-se en contacte per sol·licitar pressupostos o més informació.

Si busques un fuster de confiança a Terrassa, EBENISTERIA MONTCADA SL és la millor opció. Amb un equip professional i dedicat, aquesta empresa proporciona solucions de fusteria adaptades a les teves necessitats. No dubtis a contactar amb EBENISTERIA MONTCADA SL per a tots els teus projectes de fusteria a Terrassa.Enviar per WhatsApp

EBENISTERIA MONTCADA SL fuster a Terrassa · Vallès Occidental