Carpinteria Yebra, S.L.

Terrassa · Vallès Occidental

Pol. Ind. Can Petit, Carrer de Puigbarral, 44B, 08227 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarpinteria Yebra, S.L. és una fusteria amb una llarga trajectòria a Terrassa, un municipi situat al Vallès Occidental de la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Polígon Industrial Can Petit, al Carrer de Puigbarral, 44B, aquesta empresa s’ha guanyat la confiança dels seus clients al llarg dels anys.

Els fusters de Carpinteria Yebra, S.L. són experts en la seva feina i ofereixen als clients un servei de qualitat excepcional. La seva habilitat i coneixement en el treball de la fusta els converteixen en una opció de confiança per a tots aquells que busquen un fuster a Terrassa.

Els treballs realitzats per Carpinteria Yebra, S.L. són valorats positivament pels seus clients, com ho demostren les dues ressenyes amb una nota mitjana de 4 sobre un total de 2 reviews. Aquestes ressenyes reflecteixen la satisfacció i el reconeixement dels clients envers la qualitat del servei ofert per aquesta fusteria.

La fusteria compta amb un equip professional que treballa de manera eficient i eficaç per satisfer les necessitats dels seus clients. Amb un enfocament centrat en la qualitat i l’atenció personalitzada, Carpinteria Yebra, S.L. és capaç de crear productes únics i funcionals, adaptats a les preferències i requeriments de cada client.

Si busques un fuster a Terrassa, Carpinteria Yebra, S.L. és la millor opció. La seva excel·lència en el treball de la fusta, la seva ubicació còmoda i la seva reputació entre els clients són factors que fan d’aquesta fusteria una elecció segura i fiable. Confia en ells per a tots els teus projectes de fusteria i no et decebran.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Yebra, S.L. fuster a Terrassa · Vallès Occidental