Carpintería y Servicios Globals S.L

Terrassa · Vallès Occidental

Carretera de Rubí, 220, 08228 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpintería y Servicios Globals S.L és una fusteria ubicada a la Carretera de Rubí, 220, 08228 Terrassa, Barcelona. Aquesta empresa és una referència en el sector de la fusteria a la localitat de Terrassa, situada a la comarca del Vallès Occidental, dins la provincia de Barcelona.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpintería y Servicios Globals S.L s’ha guanyat una excel·lent reputació entre els seus clients, els quals l’han valorat amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews. Aquesta alta puntuació demostra la satisfacció dels clients amb els serveis que ofereix aquesta fusteria.

El personal de Carpintería y Servicios Globals S.L és altament qualificat i està format per professionals amb una gran habilitat per al treball de la fusta. A més, aquesta empresa utilitza les últimes tecnologies i tècniques per garantir la màxima qualitat en cada projecte.

Els serveis d’aquesta fusteria són amplis i adaptables a les necessitats de cada client. Des de l’elaboració de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues, Carpintería y Servicios Globals S.L ofereix solucions personalitzades i de qualitat.

Els clients de Carpintería y Servicios Globals S.L valoren no només la professionalitat i la qualitat dels seus serveis, sinó també la seva atenció al client. Aquesta empresa posa un gran èmfasi en proporcionar un servei càlid i atent, assegurant-se que cada client estigui satisfet amb el resultat final.

Si estàs buscant un fuster de confiança a Terrassa, Carpintería y Servicios Globals S.L és la millor opció. Amb la seva excel·lent reputació i la seva atenció al client, aquesta empresa et garantirà un servei de qualitat i uns resultats impecables. Contacta’ls avui mateix per a més informació i sol·licita un pressupost sense compromís.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Servicios Globals S.L fuster a Terrassa · Vallès Occidental