Carpinteria Tapia

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer del Masnou, 5, 08227 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpinteria Tapia és una fusteria situada al Carrer del Masnou, 5, a Terrassa, Barcelona. Aquesta localitat és a la comarca del Vallès Occidental dins la provincia de Barcelona.

Aquest establiment destaca per la seva excel·lència en el treball de la fusta i la seva professionalitat. Els seus clients han valorat a Carpinteria Tapia amb una puntuació de 5 sobre un total de 1 reviews, el que demostra la satisfacció dels seus clients amb els serveis que ofereixen.

Carpinteria Tapia és una fusteria que compta amb una extensa experiència en el sector. Els professionals que hi treballen són experts en el disseny i la fabricació de tot tipus de mobles i elements de fusta.

L’equip de Carpinteria Tapia es caracteritza per la seva atenció personalitzada i el seu tracte proper amb els clients. A més, ofereixen un servei de qualitat, puntualitat i eficàcia en tots els seus projectes.

La fusteria està compromesa amb la satisfacció dels seus clients i ofereix solucions adaptades a les seves necessitats i gustos. Els professionals de Carpinteria Tapia treballen de manera minuciosa i cuiden fins al més mínim detall per garantir els millors resultats.

Carpinteria Tapia és el lloc ideal per aquells que busquen un fuster de confiança a Terrassa. Amb anys d’experiència i amb un equip altament qualificat, aquesta fusteria assegura la qualitat i el bon resultat de cada projecte.

Si busques un servei de fusteria de confiança a Terrassa, Carpinteria Tapia és la millor opció. No dubtis a posar-te en contacte amb ells per a qualsevol consulta o per obtenir un pressupost personalitzat. Estaran encantats d’ajudar-te i de satisfer les teves necessitats en el treball de la fusta.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Tapia fuster a Terrassa · Vallès Occidental