Carpintería Opyfex Fusters S.L.

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer de Baldrich, 250, 08223 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 136 resenyesCarpintería Opyfex Fusters S.L. és una fusteria situada al Carrer de Baldrich, 250, a Terrassa, Barcelona. Aquesta localitat pertany a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Amb una valoració de 4,8 sobre un total de 136 opinions, els clients estan més que satisfets amb els serveis que ofereix aquesta empresa.

La Carpintería Opyfex Fusters S.L. és reconeguda per la seva professionalitat i experiència en el sector de la fusteria. Especialitzada en treballs de fusteria de tot tipus, ofereix solucions adaptades a les necessitats de cada client.

Amb un equip de fusters qualificats i amb una àmplia experiència, aquesta empresa garanteix resultats de qualitat i duradors. La Carpintería Opyfex Fusters S.L. ofereix serveis de disseny i fabricació de mobles a mida, portes, finestres, armaris encastats i tot tipus d’elements de fusta per a l’interior i l’exterior dels habitatges.

La clientela de la Carpintería Opyfex Fusters S.L. destaca la seva atenció personalitzada i el tracte proper que ofereixen. A més, aquesta empresa es preocupa per oferir preus competitius i assequibles sense comprometre la qualitat dels treballs.

Amb una ubicació privilegiada a Terrassa, la Carpintería Opyfex Fusters S.L. és de fàcil accés per als clients de la localitat i les seves rodalies. Els professionals d’aquesta fusteria estan sempre disposats a assessorar i ajudar els clients a trobar la millor solució per als seus projectes de fusteria.

Si vols treballar amb una empresa de fusteria de confiança a Terrassa, la Carpintería Opyfex Fusters S.L. és una excel·lent opció. Amb la seva experiència, qualitat i servei al client, aquesta empresa s’ha guanyat una excel·lent reputació al Vallès Occidental.Enviar per WhatsApp

Carpintería Opyfex Fusters S.L. fuster a Terrassa · Vallès Occidental