Carpintería Monturiol

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer de Narcís Monturiol, 86, 08225 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 7 resenyesCarpintería Monturiol és una empresa fusteria situada al Carrer de Narcís Monturiol, 86, a Terrassa, Barcelona. Amb una ubicació cèntrica a la localitat de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental dins la província de Barcelona, aquesta fusteria és una opció ideal per a tots aquells que busquin serveis de fusta de qualitat.

Els clients de Carpintería Monturiol han valorat positivament la seva experiència amb aquesta empresa, atorgant-li una nota mitjana de 4,4 sobre un total de 7 ressenyes. Aquestes valoracions són un testimoni de la dedicació i el compromís de Carpintería Monturiol per satisfer les necessitats dels seus clients.

Amb anys d’experiència en el sector, Carpintería Monturiol és coneguda com un referent en el món de la fusta a Terrassa. Els seus professionals qualificats i compromesos treballen amb precisió i atenció als detalls per oferir resultats impecables.

La fusteria ofereix serveis a particulars i empreses, adaptant-se a les necessitats i desitjos de cada client. La seva vocació pel treball ben fet i la seva passió per la fusta són evidents en cada projecte que realitzen.

Amb un to proper però formal, Carpintería Monturiol és un lloc on es pot confiar per a tot tipus de treballs de fusteria. Ja sigui per a la creació de mobles a mida, la restauració de peces antigues o la instal·lació de parquets, aquesta fusteria ofereix un servei complet i de qualitat.

Si busques un fuster a Terrassa amb una reputació impecable i un servei de confiança, Carpintería Monturiol és la millor opció. Amb professionals qualificats i una passió per la fusta, aquesta fusteria et garantirà resultats excepcionals.Enviar per WhatsApp

Carpintería Monturiol fuster a Terrassa · Vallès Occidental