Carpinteria Badolomar

Terrassa · Vallès Occidental

Carrer del Duero, 18, 08223 Terrassa, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarpinteria Badolomar és una fusteria situada al Carrer del Duero, 18, a Terrassa, Barcelona. Aquest establiment ofereix els seus serveis a la localitat de Terrassa, en el cor del Vallès Occidental, a la provincia de Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, Carpinteria Badolomar s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i qualitat en els treballs realitzats.

Els clients han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,5 sobre un total de 2 ressenyes, la qual cosa demostra la satisfacció i l’aprovació dels seus treballs. A Carpinteria Badolomar es treballa amb materials de primera qualitat i s’atenen les necessitats i desitjos de cada client de forma personalitzada.

Amb una àmplia gamma de serveis disponibles, Carpinteria Badolomar ofereix solucions a mida per a tot tipus de projectes. Sigui per a una reforma integral, una nova instal·lació o una reparació puntual, aquesta fusteria a Terrassa compta amb els coneixements i les habilitats necessàries per aconseguir els millors resultats.

Si busqueu un fuster de confiança a Terrassa, Carpinteria Badolomar és la millor opció. Amb el seu compromís amb la qualitat i el servei al client, aquest establiment garantirà la satisfacció en cada projecte. Per obtenir més informació, podeu visitar el seu lloc web a http://www.carpinteroterrassa.com/.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Badolomar fuster a Terrassa · Vallès Occidental