Carpintería Xerric

Sant Cugat del Vallès · Vallès Occidental

Carrer de Xerric, 26, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 8 resenyesCarpintería Xerric és una fusteria amb una llarga trajectòria a Sant Cugat del Vallès. Ubicada al Carrer de Xerric, 26, aquest negoci familiar ha estat satisfent les necessitats dels seus clients durant molts anys.

La fusteria Xerric és coneguda per la seva excel·lència en el treball de la fusta. Els seus dedicats fusters posseeixen una gran habilitat i coneixement en l’art de treballar aquest material noble. Amb anys d’experiència en la indústria, ofereixen un servei de qualitat i professionalitat sense igual.

Els clients de Carpintería Xerric han valorat aquest establiment amb una nota de 3 sobre un total de 8 ressenyes. Aquesta puntuació reflecteix la satisfacció dels clients amb els serveis que ofereix aquesta fusteria. El seu compromís amb l’atenció al client i la qualitat del treball realitzat és innegable.

La fusteria Xerric és un referent a Sant Cugat del Vallès i a la comarca del Vallès Occidental. Situada a la provincia de Barcelona, és un lloc de confiança per a tota mena de projectes de fusta. Des de mobles a mides fins a portes i finestres a mida, aquests professionals són experts en la creació de peces úniques i personalitzades per als seus clients.

Amb un to proper però formal, Carpintería Xerric ofereix un servei excel·lent i personalitzat. La passió per la fusta i l’artesania es reflecteix en cada projecte que realitzen. Si busques un fuster a Sant Cugat del Vallès, no busquis més. Acudeix a Carpintería Xerric i descobreix la seva dedicació i professionalitat en el treball de la fusta.Enviar per WhatsApp

Carpintería Xerric fuster a Sant Cugat del Vallès · Vallès Occidental