Xerrac Carpintería

Sabadell · Vallès Occidental

Carrer de Milà i Fontanals, 141, 08205 Sabadell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,9 Estrelles | Sobre 7 resenyesXerrac Carpintería és una fusteria ubicada al Carrer de Milà i Fontanals, 141, a Sabadell, Barcelona. Aquesta empresa, situada a la comarca del Vallès Occidental, ha estat valorada pels seus clients amb una puntuació de 3,9 sobre un total de 7 ressenyes.

Amb una trajectòria de prestigi a la zona, Xerrac Carpintería ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs. A més a més, el seu personal qualificat ofereix un servei personalitzat i atent, amb l’objectiu de satisfer les necessitats de cada client.

Si busques un fuster de confiança a Sabadell, Xerrac Carpintería és la millor opció. La seva web, https://www.xerracfusteria.com/, és un punt de trobada amb els seus clients, on poden conèixer més detalls sobre l’empresa i contactar directament amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud.

Confia en l’experiència i professionalitat de Xerrac Carpintería per a tots els teus treballs de fusteria. Sigui quina sigui la teva necessitat, ells t’assessoraran i realitzaran el treball amb eficàcia i qualitat. No dubtis a posar-te en contacte amb ells i descobrir tot el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Xerrac Carpintería fuster a Sabadell · Vallès Occidental