longmerida

Sabadell · Vallès Occidental

Carrer del Montseny, 98, 08208 Sabadell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyes



Longmerida és una fusteria situada al Carrer del Montseny, 98, a Sabadell, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Occidental, dins de la provincia de Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, Longmerida s’ha convertit en una referència per aquells que busquen un fuster de confiança a Sabadell.

Els professionals de Longmerida posseeixen un ampli coneixement en el camp de la fusteria i són capaços de satisfer les necessitats i desitjos dels seus clients. Amb un tracte proper i amable, aquesta fusteria és capaç de donar forma a qualsevol idea i transformar-la en una realitat tangible.

La ubicació de Longmerida és ideal per a tots aquells que resideixen a Sabadell i les seves rodalies. Els seus clients han valorat el seu treball amb una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 0 reviews, demostrant la seva satisfacció i confiança en els serveis oferts per aquest fuster.

Longmerida ofereix un servei integral de fusteria, adaptant-se a les necessitats de cada client. Ja sigui per a la construcció de mobles a mida, portes, finestres o qualsevol altre element de fusta, aquesta fusteria posa a disposició dels seus clients la seva habilitat i coneixement.

Si busques un fuster a Sabadell que t’ofereixi professionalitat i qualitat en cada treball, no dubtis a confiar en Longmerida. Amb el seu compromís amb el client i la seva passió per la fusteria, aquesta empresa és capaç de convertir les teves idees en realitat i donar-li un toc únic i personalitzat.

Contacta amb Longmerida per aconseguir un servei de fusteria de primera classe a Sabadell. Estaran encantats d’atendre les teves necessitats i oferir-te solucions a mida amb un tracte amable i professional. Confia en Longmerida per a tots els teus projectes de fusteria i no et decebràs.



Enviar per WhatsApp

longmerida fuster a Sabadell · Vallès Occidental