JB Carpinteria. Cocinas y Armarios

Sabadell · Vallès Occidental

Carrer de Copenhaguen, 242, 08206 Sabadell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesJB Carpinteria. Cocinas y Armarios és una fusteria ubicada al Carrer de Copenhaguen, 242, a Sabadell, Barcelona. Aquesta localitat es troba a la comarca del Vallès Occidental, dins de la província de Barcelona.

Els clients d’aquesta fusteria han valorat els seus serveis amb una nota de 3 sobre un total de 2 ressenyes. Això demostra la satisfacció dels clients amb el treball realitzat per JB Carpinteria.

Amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria, aquesta empresa ofereix serveis de qualitat als habitants de Sabadell i dels voltants. Els professionals de JB Carpinteria són experts en la creació de cuines i armaris a mida, adaptant-se a les necessitats i gustos de cada client.

Si busques un fuster a Sabadell, JB Carpinteria és la millor opció. Amb la seva atenció personalitzada i el seu tracte amable, et garantiran un resultat excel·lent i satisfactori.

Si desitges més informació sobre els serveis que ofereixen o vols demanar un pressupost sense compromís, pots visitar la seva pàgina web a https://x2g6q4298f.wixsite.com/jbcarpinteria.

Confia en JB Carpinteria. Cocinas y Armarios per a tots els teus projectes de fusteria i transforma la teva llar en un lloc més acollidor i funcional.Enviar per WhatsApp

JB Carpinteria. Cocinas y Armarios fuster a Sabadell · Vallès Occidental