Fusteria Miquel Valldeperas

Sabadell · Vallès Occidental

Carrer de l’Illa, 43, 08202 Sabadell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 8 resenyesLa Fusteria Miquel Valldeperas és una empresa amb una gran reputació a Sabadell. Ubicada al carrer de l’Illa, 43, aquesta fusteria destaca per la seva excel·lència en el treball de la fusta i per la seva atenció al detall.

Miquel Valldeperas és el fuster responsable d’aquest negoci. Amb anys d’experiència en el sector, el seu coneixement i habilitat en el treball de la fusta és insuperable. Els seus clients el consideren un professional de confiança, sempre disposat a escoltar i comprendre les seves necessitats.

La fusteria ofereix un servei complet a la localitat de Sabadell i als seus voltants. Des de la construcció i instal·lació de mobles a mida fins a la reparació i restauració d’objectes de fusta, Miquel Valldeperas fa tot el possible per satisfer les expectatives dels seus clients.

Els clients de la fusteria Miquel Valldeperas han destacat la seva capacitat per adaptar-se a les seves preferències i estil de vida. La seva atenció al detall i la seva dedicació en cada projecte són motius suficients per confiar en la seva tasca.

Amb una valoració de 3,5 sobre 8 reviews, Fusteria Miquel Valldeperas continua treballant cada dia per millorar i superar les expectatives dels seus clients. La seva reputació parla per si mateixa i és testimoni de la qualitat i el compromís que ofereixen.

Si busques un fuster a Sabadell que et garanteixi un treball de primera qualitat, Fusteria Miquel Valldeperas és la millor opció. Amb la seva ubicació estratègica a la comarca del Vallès Occidental, aquesta fusteria és la solució perfecta per a tots els teus projectes de fusta. Contacta amb ells avui mateix i descobreix el que poden fer per a tu.Enviar per WhatsApp

Fusteria Miquel Valldeperas fuster a Sabadell · Vallès Occidental