Fusteria Canet (Llorenç Canet Valls)

Sabadell · Vallès Occidental

Carrer del Montseny, 100, 08208 Sabadell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 5 resenyesFusteria Canet (Llorenç Canet Valls) és una fusteria situada al Carrer del Montseny, 100, a Sabadell, una localitat situada al Vallès Occidental, a la provincia de Barcelona. Aquest establiment és conegut a la zona per oferir serveis fusters de gran qualitat i professionalitat.

L’artesà principal d’aquesta fusteria és Llorenç Canet Valls, un fuster amb una gran experiència en el sector. Amb les seves habilitats i coneixements, Llorenç és capaç de crear peces úniques i personalitzades que satisfan les necessitats i gustos dels seus clients.

Els clients de Fusteria Canet han valorat aquest establiment amb una nota de 4,2 sobre 5 reviews, la qual cosa demostra la seva satisfacció amb els serveis rebuts. Això és fruit del compromís de Llorenç i el seu equip en oferir una atenció personalitzada i de qualitat a tots els seus clients.

A Fusteria Canet, entenen que cada client té necessitats diferents i és per això que treballen de manera estreta amb ells per entendre exactament el que busquen i oferir-los una solució a mida. Aquest enfocament personalitzat és el que els diferencia d’altres fusteríes a la zona.

Amb una gran varietat de materials i acabats, Fusteria Canet és capaç de crear tot tipus de mobles i elements fusters, des de portes i finestres fins a armaris i taules. La seva atenció al detall i la seva dedicació a l’artesania fusta fan que cada peça sigui única i especial.

Si busques una fusteria de confiança a Sabadell, no dubtis a visitar Fusteria Canet (Llorenç Canet Valls). Llorenç i el seu equip estaran encantats d’ajudar-te a crear la peça perfecta per al teu espai, amb total professionalitat i compromís.Enviar per WhatsApp

Fusteria Canet (Llorenç Canet Valls) fuster a Sabadell · Vallès Occidental