Carpinteria Lamfer

Sabadell · Vallès Occidental

Passatge del Llorer, 19, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCarpinteria Lamfer és una fusteria situada al Passatge del Llorer, 19, a Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental, aquesta fusteria ofereix els seus serveis amb excel·lència i professionalitat.

Els clients de Carpinteria Lamfer han valorat aquesta empresa amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els seus serveis. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria és coneguda per la seva qualitat en el treball i la seva atenció personalitzada als seus clients.

Si estàs buscant un fuster a Sabadell, Carpinteria Lamfer és la millor opció. Els seus professionals t’assistiran en tot moment, oferint-te assessorament i solucions adaptades a les teves necessitats. Amb un tracte proper i alhora formal, aquesta fusteria et garantirà un servei de primera classe.

Per a més informació, pots visitar la seva pàgina web a http://fustapor.webnode.es/. No dubtis a contactar amb Carpinteria Lamfer i descobrir els excel·lents serveis que ofereixen.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Lamfer fuster a Sabadell · Vallès Occidental