Carpinteria – Ebanistería Mendía

Sabadell · Vallès Occidental

Carrer de la Verge de la Paloma, 16, 08204 Sabadell, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 2 resenyesLa Carpinteria – Ebanistería Mendía és una fusteria situada al Carrer de la Verge de la Paloma, 16, a Sabadell, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Vallès Occidental, aquest establiment ofereix serveis de fusteria de qualitat a tots els seus clients.

Els clients d’aquesta fusteria han reconegut la seva excel·lència, atorgant-li una puntuació de 4 sobre un total de 2 ressenyes. Aquesta valoració positiva és fruit del treball ben fet i de la dedicació que els professionals de Carpinteria – Ebanistería Mendía posen en cada projecte.

Amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria, aquest establiment es caracteritza per oferir un servei de qualitat i personalitzat a cada client. La seva atenció al detall i la seva professionalitat són els pilars fonamentals d’aquesta empresa.

Si busques un fuster a Sabadell, no dubtis en posar-te en contacte amb Carpinteria – Ebanistería Mendía. Els seus experts t’assessoraran i et proporcionaran solucions a mida per a tots els teus projectes de fusteria. Sigui quina sigui la teva necessitat, aquesta fusteria tindrà la solució perfecta per a tu.Enviar per WhatsApp

Carpinteria - Ebanistería Mendía fuster a Sabadell · Vallès Occidental