RC Fuster

Rubí · Vallès Occidental

Carrer de Víctor Català, 08191 Rubí, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,6 Estrelles | Sobre 27 resenyesRC Fuster és una fusteria amb una llarga experiència en el sector de la fusteria i la fusta a Rubí. Situada al Carrer de Víctor Català, 08191 Rubí, Barcelona, aquesta fusteria és un referent per als habitants de la localitat de Rubí i de la comarca del Vallès Occidental.

Amb una nota de 4,6 sobre un total de 27 reviews, els clients de RC Fuster han elogiat la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs en fusta. Des de mobles a mides fins a portes i finestres, aquesta fusteria ofereix un servei complet i personalitzat per satisfer les necessitats de cada client.

La web de RC Fuster (http://www.rcfuster.com/) ofereix informació detallada sobre els seus treballs i serveis. A través d’aquesta plataforma, els clients poden contactar amb l’equip de professionals de la fusteria per sol·licitar un pressupost o concertar una visita a les seves instal·lacions.

Si busques un fuster de confiança a Rubí, RC Fuster és la millor opció. Amb la seva experiència i el seu compromís amb la qualitat, aquesta fusteria et proporcionarà els millors treballs en fusta per a la teva llar o el teu negoci. No dubtis en posar-te en contacte amb ells per a qualsevol consulta o servei que puguis necessitar.Enviar per WhatsApp

RC Fuster fuster a Rubí · Vallès Occidental