Muebles y Decoración Ebenus S.C.C.L.

Rubí · Vallès Occidental

Passatge del Dr. Ferran, 12, 08191 Rubí, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesMuebles y Decoración Ebenus S.C.C.L. és una fusteria situada al Passatge del Dr. Ferran, 12, a Rubí, Barcelona. Aquest negoci, ubicat a la localitat de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental, ha guanyat una gran reputació en el sector de la fusteria.

Ebenus S.C.C.L. és coneguda pel seu treball excepcional i pels seus productes de qualitat. Els seus clients han quedat molt satisfets amb els serveis prestats i han donat una valoració de 5 estrelles, basada en una única opinió.

Amb anys d’experiència en el sector, Ebenus S.C.C.L. s’ha guanyat la confiança dels seus clients. Els seus fusters professionals són experts en la creació de mobles a mida i en la decoració de diferents espais. A més, aquest negoci ofereix una àmplia varietat de productes per a la llar, com armaris, taules, cadires i més.

Ebenus S.C.C.L. destaca per la seva atenció personalitzada i per la seva dedicació a satisfer les necessitats dels seus clients. Aquesta fusteria entén la importància de crear un ambient acollidor i càlid a cada llar, i per això treballa amb cura i detall en cada projecte.

Si busques un fuster a Rubí, Muebles y Decoración Ebenus S.C.C.L. és la millor opció. El seu equip professional t’assessorarà i t’ajudarà a trobar les millors solucions per a la teva llar. Amb Ebenus S.C.C.L., podràs transformar la teva casa en un lloc únic i especial.

No dubtis a contactar amb Muebles y Decoración Ebenus S.C.C.L. per a tots els teus projectes de fusteria a Rubí. Ells t’oferiran un servei de qualitat i un tracte personalitzat que et deixarà completament satisfet.Enviar per WhatsApp

Muebles y Decoración Ebenus S.C.C.L. fuster a Rubí · Vallès Occidental