Metric3 – Diseño y Construcción (Escenografías, Decorados, Stands, Interiorismo y Retail)

Ripollet · Vallès Occidental

Carrer de la Indústria, 28, 08291 Ripollet, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 7 resenyesMetric3 és una fusteria situada al carrer de la Indústria, 28, a Ripollet, Barcelona. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa s’ha guanyat una excel·lent reputació gràcies a la seva dedicació i professionalitat en el disseny i construcció de escenografies, decorats, stands, interiorisme i retail.

Els clients de Metric3 han valorat aquesta fusteria amb una nota de 5 sobre un total de 7 ressenyes, el que demostra la satisfacció i l’apreciació dels seus serveis. Aquesta puntuació reflecteix la qualitat del treball realitzat per l’equip de professionals de Metric3, que són experts en el seu camp i sempre treballen per satisfer les necessitats i expectatives dels clients.

Amb una ubicació privilegiada a Ripollet, a la comarca del Vallès Occidental, Metric3 és una opció ideal per a tots aquells que busquen un fuster de confiança i qualitat a prop de Barcelona. La seva dedicació i atenció als detalls són les seves principals característiques, i això es reflecteix en cada projecte que realitzen.

Per a més informació sobre Metric3 i els seus serveis, podeu visitar la seva pàgina web http://www.metric3.com/. Allà podreu trobar més detalls sobre la seva experiència, els seus projectes anteriors i com contactar amb ells per a sol·licitar un pressupost personalitzat.Enviar per WhatsApp

Metric3 - Diseño y Construcción (Escenografías, Decorados, Stands, Interiorismo y Retail) fuster a Ripollet · Vallès Occidental