Carpinteros Córdoba

Polinyà · Vallès Occidental

Carrer de Santiago Rusiñol, 1, nave E, 08213 Polinyà, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 94 resenyesCarpinteros Córdoba és una fusteria amb una gran reputació a Polinyà, a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Carrer de Santiago Rusiñol, 1, nave E, aquesta empresa és coneguda per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Els clients de Carpinteros Córdoba han quedat encantats amb els seus serveis, i aquesta satisfacció es reflecteix en les seves valoracions. Amb una nota de 4,5 sobre un total de 94 ressenyes, aquesta fusteria ha demostrat la seva professionalitat i dedicació en cada projecte.

Carpinteros Córdoba és l’opció ideal per a aquells que busquen un treball de fusteria de qualitat a Polinyà. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa destaca per la seva atenció personalitzada i la seva capacitat per entendre les necessitats dels clients.

Si busques un fuster de confiança a Polinyà, Carpinteros Córdoba és la millor opció. La seva web, https://www.fusterscordoba.com/, ofereix més informació sobre els seus serveis i projectes realitzats. Contacta amb ells per a qualsevol projecte relacionat amb la fusta i descobreix la seva qualitat i professionalitat.Enviar per WhatsApp

Carpinteros Córdoba fuster a Polinyà · Vallès Occidental