Fusteria Palau s.c.c.l.

Palau-solità i Plegamans · Vallès Occidental

Carrer de la Pedra Llarga, 4, 08184 Palau-solità i Plegamans, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 3 resenyesFusteria Palau s.c.c.l. és una fusteria situada al Carrer de la Pedra Llarga, 4, a Palau-solità i Plegamans, Barcelona. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, ofereix serveis de fusteria de gran qualitat a tota la comarca del Vallès Occidental.

Els seus clients han valorat l’empresa amb una nota de 3,7 sobre un total de 3 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb el treball realitzat. Aquesta fusteria destaca per la seva professionalitat i atenció personalitzada, convertint cada projecte en una experiència única per als clients.

Fusteria Palau s.c.c.l. compta amb un equip de professionals qualificats i apassionats pel seu treball. Utilitzen les millors eines i materials per garantir uns resultats impecables. Ja sigui per la fabricació de mobles a mida, l’instal·lació de portes o finestres, o la realització de tasques de restauració, aquesta fusteria ofereix solucions adaptades a les necessitats i gustos de cada client.

Si busques un fuster a Palau-solità i Plegamans, no dubtis en contactar amb Fusteria Palau s.c.c.l. Perquè cada detall compta, confia en els millors professionals per aconseguir els millors resultats.Enviar per WhatsApp

Fusteria Palau s.c.c.l. fuster a Palau-solità i Plegamans · Vallès Occidental