Fusteria J Ciurans

Palau-solità i Plegamans · Vallès Occidental

Passeig de la Carrerada, 6, 08184 Palau-solità i Plegamans, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 13 resenyesLa és un establiment situat al Passeig de la Carrerada, 6, a Palau-solità i Plegamans, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Vallès Occidental, aquesta fusteria és un referent per als habitants de la zona.

Amb una valoració de 4,2 sobre un total de 13 opinions, els clients de la Fusteria J Ciurans reconeixen la seva professionalitat i qualitat en el treball. Els seus anys d’experiència i dedicació han establert una reputació impecable al llarg dels anys.

Els serveis que ofereix la Fusteria J Ciurans són àmplis i adaptats a les necessitats i desitjos de cada client. Des de la fabricació i instal·lació de mobles de fusta a mida fins a la restauració i reparació de peces antigues, aquests professionals s’encarreguen de materialitzar els somnis i idees dels seus clients, sempre amb una atenció personalitzada i un resultat impecable.

El seu equip de fusters, formats i experimentats en les tècniques més avançades de treball de la fusta, garanteixen la durabilitat i excel·lència de cada peça que surt del seu taller. Amb una combinació de tradició i innovació, aquesta fusteria destaca per la seva capacitat d’adaptació i creativitat en cada projecte.

Si busques un fuster a Palau-solità i Plegamans, la Fusteria J Ciurans és la millor opció. Amb un servei de qualitat i una atenció personalitzada, aquest establiment es converteix en el teu aliat perfecte per a tots els treballs de fusteria que necessitis. Confia en ells per aconseguir uns resultats excepcionals i duradors.Enviar per WhatsApp

Fusteria J Ciurans fuster a Palau-solità i Plegamans · Vallès Occidental