Carpintería Jordi Martínez S L

Montcada i Reixac · Vallès Oriental

Carrer Elionor, 14, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 5 resenyesCarpintería Jordi Martínez S L és una fusteria situada al Carrer Elionor, 14, a Moncada i Reixach, Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Vallès Oriental, aquesta empresa destaca pel seu servei professional i de qualitat.

Jordi Martínez, el propietari de la fusteria, és un professional amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la fusteria i la fusta. La seva passió per aquest ofici es reflecteix en cada un dels seus treballs, els quals són realitzats amb precisió i detall.

Els clients de Carpintería Jordi Martínez S L han destacat la seva excel·lència en el servei, atenció i qualitat dels productes. Amb una valoració de 4,8 sobre 5 en les seves crítiques, aquesta fusteria ha guanyat la confiança i satisfacció dels seus clients.

Amb un ampli coneixement en el treball de la fusta, Carpintería Jordi Martínez S L ofereix solucions adaptades a les necessitats de cada client. Des de mobles a mida fins a portes i finestres, aquesta fusteria és capaç de crear i dissenyar peces úniques i exclusives.

Amb un estil propi i innovador, Carpintería Jordi Martínez S L és una referència en el món de la fusteria a Moncada i Reixach. Els seus treballs es caracteritzen per la seva elegància i per la seva durabilitat, ja que sempre utilitzen materials de primera qualitat.

Si busques un fuster professional i de confiança a Moncada i Reixach, no dubtis en posar-te en contacte amb Carpintería Jordi Martínez S L. Amb la seva experiència i dedicació, et garantiran uns resultats impecables i satisfactoris.Enviar per WhatsApp

Carpintería Jordi Martínez S L fuster a Montcada i Reixac · Vallès Oriental