Carpinteria Fusteria Onlywoodbcn

La Floresta · Vallès Occidental

Camí de la Serreta, 147, 08198 La Floresta, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,7 Estrelles | Sobre 9 resenyesCarpinteria Fusteria Onlywoodbcn és una empresa situada al Camí de la Serreta, 147, a La Floresta, Barcelona. Es troba a la comarca del Vallès Occidental, dins de la província de Barcelona. Aquesta fusteria, amb una valoració de 4,7 sobre un total de 9 ressenyes, és una opció excel·lent per als habitants de la zona que busquen serveis de fusteria.

Onlywoodbcn destaca per la seva professionalitat i per oferir un tracte proper i formal als clients. Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, aquesta empresa posa a disposició dels seus clients els millors serveis i treballs de fusta de qualitat.

La seva pàgina web, http://www.onlywoodbcn.net/, és una finestra virtual que permet als clients conèixer més sobre els serveis que ofereix la fusteria, així com les seves darreres creacions i treballs realitzats.

El seu compromís amb la satisfacció dels clients i la seva atenció als detalls són els factors clau que fan de Carpinteria Fusteria Onlywoodbcn una opció de confiança. Si busques un fuster a La Floresta, aquesta és la millor elecció per a tu.Enviar per WhatsApp

Carpinteria Fusteria Onlywoodbcn fuster a La Floresta · Vallès Occidental