Carpintería y Ebanistería Lujovi

Cerdanyola del Vallès · Vallès Occidental

Carrer de Zurbano, 38, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 10 resenyesCarpintería y Ebanistería Lujovi és una fusteria situada al Carrer de Zurbano, 38, a Cerdanyola del Vallès, Barcelona. És un establiment que ha guanyat la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 4,8 sobre un total de 10 reviews.

El seu equip de professionals treballa amb passió i dedicació per oferir els millors serveis en el món de la fusteria. Especialitzats en tot tipus de treballs de fusta, des de l’elaboració de mobiliari fins a la instal·lació de parquets, són capaços de satisfer les necessitats dels seus clients amb resultats impecables.

Carpintería y Ebanistería Lujovi destaca per la seva atenció personalitzada i el seu tracte proper amb els clients. Entenen les necessitats i desitjos de cada persona i els assessoren perquè trobin la millor opció que s’adapti al seu estil i pressupost.

Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria és reconeguda per la seva professionalitat i la qualitat dels seus treballs. Els seus clients confien en ells perquè saben que sempre rebran un servei excel·lent i uns acabats impecables.

Si busques un fuster a Cerdanyola del Vallès, Carpintería y Ebanistería Lujovi és la millor opció. Amb el seu compromís i dedicació, segur que trobaran la solució perfecta per a cada projecte.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Ebanistería Lujovi fuster a Cerdanyola del Vallès · Vallès Occidental